George Buhnici | #IGDLCC

MAFIA BINELUI - DAN PETRE - #IGDLCC E034 #PODCAST

Episode Summary

25% din publicul care mă urmărește constant locuiește în Marea Britanie. 25%. Este enorm de mult, un sfert din publicul blogului locuiește, muncește și vorbește o altă limbă într-o altă țară, în condițiile în care acum cinci ani, media acestora era de 5%. Statisticile blogului nu mint. De ce am început cu asta? Pentru că mă gândesc și încerc de multă vreme să schimb unele lucruri în mentalitatea oamenilor cu care intru în contact. În special cu cei tineri al căror scop după ce câștigă o fărâmă de experiență în țară este să plece afară, să caute ceva de lucru. Dan petre este invitatul de astăzi mai deștept decât mine, și este doctor în sociologie şi specialist în ştiinţele comunicării, conferenţiar universitar la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA. Este managing partner şi director al departamentului de antropologie și studii calitative al companiei D&D Research, parte din Psyence Group și este un mare pasionat de SF.  

Episode Notes

25% din publicul care mă urmărește constant locuiește în Marea Britanie. 25%. Este enorm de mult, un sfert din publicul blogului locuiește, muncește și vorbește o altă limbă într-o altă țară, în condițiile în care acum cinci ani, media acestora era de 5%. Statisticile blogului nu mint. De ce am început cu asta? Pentru că mă gândesc și încerc de multă vreme să schimb unele lucruri în mentalitatea oamenilor cu care intru în contact. În special cu cei tineri al căror scop după ce câștigă o fărâmă de experiență în țară este să plece afară, să caute ceva de lucru.

Dan petre este invitatul de astăzi mai deștept decât mine, și este doctor în sociologie şi specialist în ştiinţele comunicării, conferenţiar universitar la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA. Este managing partner şi director al departamentului de antropologie și studii calitative al companiei D&D Research, parte din Psyence Group și este un mare pasionat de SF.