George Buhnici | #IGDLCC

INCOMPETENȚA CARE NE UCIDE – #IGDLCC E030 – #PODCAST Invitat Iulian Fota

Episode Summary

Incompetența ucide, ne ucide mai exact. O face atunci când lăsăm garda jos, când nu luăm lucrurile în serios, când nu ne facem treaba așa cum trebuie. E perfect valabil pentru cineva care face sandviș-uri cu carne stricată, pentru cei care montează greșit un semn de STOP sau pur și simplu uită să îl pună la loc, și mai ales pe cei care nu își iau în serios slujba, pe care au jurat să o îndeplinească mai presus de toate. Atunci când nu mai ai încredere în politicienii aleși să te reprezinte, de către tine sau de către alții în locul tău, nu mai ai încredere în medici și spitale, în forțele de ordine (aici amintesc și jandarmeria și poliția după cum urmează) automat nu mai ai încredere în nimic din ce reprezintă statul. Atunci ai o problemă gravă și perfect justificată să te revoltezi.

Episode Notes

Incompetența ucide, ne ucide mai exact. O face atunci când lăsăm garda jos, când nu luăm lucrurile în serios, când nu ne facem treaba așa cum trebuie. E perfect valabil pentru cineva care face sandviș-uri cu carne stricată, pentru cei care montează greșit un semn de STOP sau pur și simplu uită să îl pună la loc, și mai ales pe cei care nu își iau în serios slujba, pe care au jurat să o îndeplinească mai presus de toate.

Atunci când nu mai ai încredere în politicienii aleși să te reprezinte, de către tine sau de către alții în locul tău, nu mai ai încredere în medici și spitale, în forțele de ordine (aici amintesc și jandarmeria și poliția după cum urmează) automat nu mai ai încredere în nimic din ce reprezintă statul. Atunci ai o problemă gravă și perfect justificată să te revoltezi.